Terugblik op eerste maand Stichting Polishouders Conservatrix online

07-06-2020

We zijn nu ongeveer een maand online met de website van de Stichting en we hebben al heel wat bereikt:

• Er hebben zich inmiddels een paar honderd belanghebbenden bij ons aangemeld. Dat is goed nieuws, want samen staan we sterker!
  • We hebben een eerste brief verstuurd aan Conservatrix met daarin kritische vragen.
  • De Stichting is al een aantal keer in het nieuws geweest.
  • We hebben heel veel positieve reacties mogen ontvangen van polishouders en van financieel dienstverleners. Vooral die laatste groep helpt ons aan veel inhoudelijke informatie over de producten van Conservatrix.
  • De eerste Nieuwsbrief is verstuurd aan belanghebbenden die zich hebben aangemeld.
  • Er is een Facebook-pagina ingericht.

En er komt nog veel aan:

• We wachten met smart op antwoorden op onze vragen die we aan Conservatrix hebben gesteld. We zullen die antwoorden sowieso van ons commentaar gaan voorzien.
  • Conservatrix heeft al wel ‘gereageerd‘ op haar eigen website.
  • Ergens in de komende dagen komt er een stuk op onze website met antwoorden op juridische vragen. Waar hebben we als polishouder nou eigenlijk recht op?
  • Ondertussen loopt het aantal nieuwe leden hard op. Elke dag krijgen we weer veel nieuwe aanmeldingen!

Aanmelden voor de Stichting

De Stichting is op zoek naar andere bezorgde polishouders. Daarnaast is de Stichting op zoek naar bestuursleden. U kunt zich daartoe aanmelden via info@stichtingpolishoudersconservatrix.nl.